luni, 20 septembrie 2010

De ieri... si de azi.



... la inceput, cartile se scriau pe hartie de papirus, apoi s'au scris pe hartie "obisnuita", urmand ca, in cele din urma sa fie scrise pe computer - cartiel pe computer eu le consider "blogurile" - :) -.

... la inceput se scria cu pana, pe urma s'a scris cu creionul chimic si cu stiloul, in cele din urma fiecare om avand cate un pix la indemana cu care sa scrie - :-/ - .

... la inceput, oamenii citeau si scriau la "mila" lumanarii, la lumina lumanarii, apoi urmand sa scrie la lumina lampii cu gaz, iar in cele din urma aparand... curentul electric, cu al sau bec - :-O -.

... curentul electric... la inceput becul a fost de... 60 de wati (cred ca am apreciat corect unitatea de masura - :-/ - ), astfel incat un bec de cu aceasta capacitatea lumina tot atat... pana a aparut becul economic, acu cativa ani, pe care scrie 60 (wati), numai ca lumineaza de... 30 - :-O -.

... televizorul a fost, intai, alb - negru, aparand, in cele din urma, cel cu plasma.

... aparatul foto a facut prima data poze alb - negru, fiind umrat de cel digital, cu poze pe care le vezi pe caomputer - :-O - .

... si telefonul fix a fost intai agatat in furca, urmat de cel cu disc, si s'a termina "evolutia" lui cu cel asemanator celui mobil: cu taste, in loc de disc - :) - .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu