joi, 23 iulie 2009

Rugaciune.

1.Evocare catre Sfanta Cruce
Doamne atotputernice, Care ai suferit pentru pacatele mele, vino intr-u ajutorul meu.
Sfanta Cruce a Lui Iisus Hristos departeaza de la mine orice arma taioasa.
Sfanta Cruce a Lui IIsus Hristos revarsa asupra mea tot binele.
Sfanta Cruce a Lui Iisus Hristos departeaza de la mine tot raul.
Sfanta Cruce a Lui IIsus Hristos fa sa ajung pe calea mantuirii.
Sfanta Cruce a Lui Iiisus Hristos departeaza de la mine atingerea mortii.
Sfanta Cruce a Lui Iisus Hristos departeaza de la mine accidente corporale si temporale.
Sfanta Cruce a Lui Iisus Hristos fii intreaga mea nadejdee.
Doamna atotputernice fa sa duc Crucea Lui Iisus Nazarineanul si ai grija de mine.
Sfanta Cruce a Lui Iisus Hristos fa ca duhul rau sa fuga de la mine in vecii vecilor. Amin.
In cinstea sangelui nepretuit al Lui Iisus Hristos, in cinstea indreptarii spre viata vesnica, precum este adevarat ca Iisus Hristos a fost nascut in ziua Craciunului si a murit in ziua Vinerii Mari. Amin.
Aceasta rugaciune a fost gasita in anul 1585 sub mormantul Mantuitorului si trimisa la Papa de la Roma, imparatului Carol al doilea, zis cel Bun, care pleaca la razboi contra dusmanilor Frantei.
Acela care va citi aceasta rugaciune, sau o va asculta cand o va citi altcineva, sau o va purta asupra sa, n-are sa moara subit si nu va cadea in mainile dusmanului; el nu va putea fi invins in razboi.
Cand o femeie se afla in durerile nasterii, si I se va citi aceasta rugaciune, ea va fi repede usurata. Cand nou – nascutului i se va atinge partea dreapta cu aceasta rugaciune, el va fi ferit de toate accidentele.
Acela care va purta asupra lui aceasta rugaciune va fi ferit de boala si de epilepsie, si daca va vedea pe cineva cazut in prada acestei boli este de ajuns sa atinga partea dreapta a bolnavului pentru ca acesta sa se ridice cu vioiciune.
Acela care va scrie aceasta rugaciune fie pentru el, fie pentru altul, il voi binecuvanta, zice Domnul Dumnezeu, iar acela care isi va bate joc sau o va dispretui va fi pedepsit.
Cand aceasta rugaciune va fi dusa intr-o casa, va fi ferita de fulgere, de bombe si de toate accidentele.
Acela care va scrie aceasta rugaciune fie pentru el, fie pentru alti, il voi binecuvanta, zice Domnul Dumnezeu, iar acela care isi va bate joc sau o va dispretui va fi pedepsit.
Cand aceasta rugaciune va fi dusa intr-o casa, va fi ferita de fulgere, bombe si orice primejdie.
Casa aceea nu va putea fi invadata si nici distrusa de dusmani.
Acela care va citi in fiecare zi aceasta rugaciune va fi prevenit printr-un semn divin cu trei zile inante de ceasul sau de moarte.

Talisman
Aceasta scrisoare trebuie citita in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Eu, Dumnezeu, trimit pe pamant aceasta rugaciune atotputernica de rezistenta in fata dusmanilor, si are o putere asa de mare si influenta pentru acela care o aude citind, fiind valablla puterea ei timp de 20 de zile. Nu ti se poate intampla nimic rau.
Este ferit de accidente, de incendiu, de innec, de vrasmasie.
Cand o femeie nu poate naste I se va pune aceasta rugaciune pe cap, facand de trei ori rugaciunea Sfintei Treimi si de trei ori Tatal nostrum si va putea naste.
Acela care va purta in permanenta aceasta scrisoare va invinge asupra dusmanului sau.
Se va incepe cu Sfanta Cruce a Lui Iisus Hristos si se va pune inaintea mea sau sub mine in toate cele ale sale din zi si din noapte.
Crucea Lui Iisus Hristos sa ma apere impotriva dusmanilor si a rautatilor.
Tine-ma, Iisuse Hristoase, prin puterea Ta, pentru varsarea sangelui Tau divin, pentru mantuirea noastra a tuturor care credem in Tine.
Fereste-ma de dusmanii vazuti si nevazuti care vor nimicirea mea.
Acest lucru nu se va intampla caci acest Talisman este scris de Iisus Hristos si Sfanta Maria si puterea lui este mare.
Acela care aude despre aceasta rugaciune, sau i se da spre copiere, sa fie scrisa cu litere de aur in vecii vecilor. Amin.
Iisus Hristos porunceste ca acest Talisman sa aiba putere numai la cei ce respecta zilele de lucru si cele de sarbatoare, pentru aceasta s-au dat 6 zile lucratoare, iar a saptea zi va fi zi de Duminica si de repaus si de Rugaciune pentru ca sa se stie ca Eu, Dumnezeu, sunt nascut de Fecioara Maria intr-o noapte Sfanta, iar cei mai rai, care nu respecta cele zece porunci, vor fi blestemati cu ciuma, trasnet, razboi.
Porunceste, totodata, sa se mearga la biserici si sa-si recunoasca greaseala inainte de spovedanie, nu se va jura sau nu se va blestema pe nedrept; sa nu va fie rusine de saracie si sa nu va ascundeti fata de semenii vostrii.
Cei care avem pacate ca nisipul marii, sau ca stelele de pe cer, sa fim iertati de ele avand acest Talisman asupra noastra, iar cel care nu crede in el sa fie blestemat in vecii vecilor. Amin.
Eu, Iisus Hristos, port prin ranile mele puterea de rezistenta in fata durerilor si a desertaciunilor lumesti, sa stea linistiti asa cum am stat si Eu, Iisus Hristos, pentru a Ma reculege, in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Afara de aceasta, poruncesc sa se tina acest Talisman in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Cine va purta aceasta binecuvantare asupra sa, nu va suferi de nicio nenorocire, nu va avea frica sau teama de nimic in fata glontului unui criminal de rand sau dusman, va putea invinge in fata unui furt premeditat sau complotat dinainte, va putea scapa de orice imprejurare rea.
In cazul unui atac direct cu pistolul, sau in cazul unei ploi de gloante, nu vor actiona si nu vor avea putere sa nimiceasca pe nimeni din cei care vor avea acest Talisman asupra lor, sau care l-au auzit citindu-se timp de 20 de zile, comform poruncii Lui iisus Hristos.
In al doilea rand, vor putea sta nemiscate toate armele vazute si nevazute prin botezul Lui Iisus Hristos Care S-a botezat in apele Iordanului.
In al treilea rand, vor putea sta nemiscate toate armele vazute si nevazute prin nevinovatiile Sfintei Fecioare Maria.
In al patrulea rand, vor putea sta nemisctae toate armele vazute si nevazute prin porunca Sfantului Duh.
In al cincelea rand vor sta nemiscate, si pe loc, toate armele vazute si nevazute prin fata Domnului Iisus Hristos Care m-a creat pe mine
In al saselea rand, vor sta nemiscate toate armele vazute si nevazute prin Sfintii Martiri.
In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Cei ce nu cred in acest Talisman si pun la indoiala valabilitatea lui si adevarata credinta, vor putea lega acest Talisman de gatul vreunui caine si de vor incerca a trage cu pistolul, atunci se va convinge persoana ca nu va functiona nicio ama supra cainelui. Cel care poarta acest Talisman va fi scutit de rele, accidente, vrajitorie, lucruri ilegale sau nedreptatit in judecata.
Nu va putea fi doborat in nici un fel cu glonte, nici cu altceva care ar putea sa-l raneasca.
Apara-ma, Doamne, in fata gloantelor, chiar de ar fie ele de aur sau de argint.
Intr-o zi un soldat a trebuit sa fie judecat. Desi imprudenta judecatorului nu avea puterea sa il condamne, a pus intrebarea judecatorul, sodatului: “Carui fapt se datoreste de esti asa de linistit in fata legii?”. Acesta a raspuns: “Port la mine un Talisman asupra mea, si nu ma despart de el niciodata, nici pe front, nici in viata civila.”. Judecatorul, dandu-si seama de puterea acestei scrisori Sfinte, i-a daruit viata si l-a iertat.
Atunci cand te duci in fata judecatorului, sa ai asupra ta acest Talisman si sa-l tii la dreapta ta. Femeile care vor sa fie iubite de tovarasii lor de viata, sau care vor sa realizeze o dorinta in viata, vor purta asupra lor acest Talisman si vor reusi. In caz de furtuna, uragan, ciclon, se va pune acest Talisman la streasina casei in care locuiesti. Prin sangele varsat de Iisus Hristos, apara-ma de dusmanii vazuti si nevazuti. Iisus Hristos, lasa-ma pe mine in apropierea Ta si pazeste-ma de dusmani vazuti si nevazuti, de suparari, griji, blesteme, farmece si vrajitorii. Tine pe loc orice rau impotriva mea, sa stea pe loc in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin. Binecuvanteaza, Dumnezeule, ca atunci cand ai fost botezat in raul Iordanului.
Dumnezeule Care m-ai nascut pe mine, ajuta-mi si indeplineste-mi toate dorintele. In numele Tatalui, Iisus Hristos, Care S-a nascut pentru binele omenirii, si las cu limba de moarte ca vor amuti toti dusmanii si vor incremenii cum incremeneste mana moartei, in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Rugaciunea Tatalui nostru.
Acest Talisman sa fie pentru mine calauza vietii si reusita tuturor dorintelor.
2.Rugaciune.
Doamne Iisuse Hristoase, Doamne Tata Atotputernic, iarta toate pacatele familiei mele si ale mele.
Doamne Iisuse Gristoase, Doamne Tata Atotputernic, ajuta’ma pe mine si pe fratele meu sa ne vindecam, ajut’o pe mama si toata familia sa fim sanatosi.
Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu